Size nasıl yardımcı olabiliriz?
info@wdtajans.com 🎉

Canlı Yayın Yazılımı

27 Mart 2023
article cover image
Blog
Canlı yayın yazılımları, görüntülü görüşme yazılımı ve uygulamalarında tam çözümler.

Kurum içi ya da sosyal medya uygulamalarınızda kullanımlarınız için size özel canlı yayın yazılımı. Cdn altyapısı ile kesintisiz görüntülü görüşme ve canlı yayın. Cdn altyapısının sağlamış olduğu çoklu lokasyon desteği ile geliştirdiğimiz kesintisiz mobil uygulama canlı yayın yazılımlarımız ile dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman canlı yapabilme özgürlüğünü yaşayın.

Canlı yayın yazılımlarımızı kişiselleştirilmiş özgün mobil veya web tasarımlarla, gerek kurumsal gerekse kişisel ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap verecek şekilde yapılandırıyoruz. Kullanım alanlarına ve ihtiyaçlara göre yapılandırmaya imkân sağlayan, etkileşimli canlı yayın yazılımlarımız ile değişik sektörlerde ve değişik senaryolarda rahatlıkla kullanılabilir yapıdadır.

Başlıca canlı yayın yazılımları kullanım alanları;

TV canlı yayınları Spor canlı yayın İbadet ve tören canlı yayınları Eğlence etkinlikleri Konferanslar canlı yayınları Yarışmalar Eğitim ve öğretim canlı yayın Kurumsal İletişim canlı yayınları Canlı yayın altyapımızın tümünde, reklam kullanabilme, reklam ekleyebilme, canlı yayın üzerine izleyici tarafından yazılan text bindirme özellikleri bulunur. Kapalı devre sistem ile izleyici sınıfına göre canlı yayın yapabilme, önceden kayıt edilmiş bir videonun panele yüklenmesi ile canlı yayın veya video yayını yapabilme özelliği bulunmaktadır. Canlı yayın planlamalarınız ve kullanım için yönetim.

Cdn altyapısı ve media stream sunucu ile izleyicinin bağlantı hızına göre video çözünürlüğünün belirlenerek, kesintisiz canlı yayın izlemenin sağlanması ile profesyonel canlı yayın deneyiminin sağlanması.

Adaptif bağlantı hızına göre otomatik yayın çözünürlüğü, 144p ile 1080p arası yayın kalitesi. Yönetim paneli üzerinden kullanıcı, canlı yayın izleyici tanımları, canlı yayın izleyici grup tanımları, canlı yayın başlangıcında otomatik bildirim gönderimi, toplam izleyici sayısı gibi özellikler.

Canlı yayın uygulaması ve canlı yayın yazılım ihtiyaçlarınıza göre mobil uygulama platform bazında çözümler veya web tabanlı canlı yayın uygulamaları için hemen arayın.

İşinizi değiştirecek fikirleri konuşalım!

Bizimle iletişime geçin

0 (212) 385 22 66